Hoppa till huvudinnehållet / Skip to main content

Exempel

Information

Ort Stockholms Stad

Kontakt

Emmy Martinsson, utredare

08-508 24 002

emmy.martinsson@stockholm.se

Sara Heppling-Trygg, samhällsplanerare

08-508 24016

sara.heppling.trygg@stockholm.se

Samråd Puckelbollplanen

Ingress - En kort beskrivning av innehållet

Olika typer av samråd ger invånare i området möjligheter att delta i och tycka till om planerna för användandet av en viss plats.

Syfte - Därför gjorde vi det

Målet med samråd är att ge invånare i området en möjlighet att tycka till om planerna för vad en viss plats ska användas till och hur den ska utformas.

Process - Så gjorde vi

Skärholmens Puckelbollplan är belägen i början av Västerholmsstråket. Tidigare var planen en fotbollsplan. Samråd hölls med ungdomar och i samarbete med stadsdelens fritidsverksamhet, Andra hemmet. Puckelbollplanen är den andra i sitt slag, den första finns i Malmö.

Inför anläggandet av Skärholmens puckelbollplan åkte även ungdomar och projektledning ner till Malmö för att besöka bollplanen där.

Resultat - Så blev det

Puckelbollplanen invigdes den 27 juni 2014. För att behålla ungdomars intresse för planen anordnade 127-festivalen aktiviteter där under sommaren. 127-festivalen är en festival som årligen arrangeras av och för ungdomar i de fyra stadsdelsområdena.

Senast ändrad:
2020-05-27

På www.dialogguiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?